翻訳と辞書
Words near each other
・ Creole Kosher Kitchen
・ Creole language
・ Creole Love Call
・ Creole Maid
・ Creole marble
・ Creole music
・ Creole music melodies
・ Creole mustard
・ Creole Nature Trail
・ Creole peoples
・ Creole Petroleum Corporation
・ Creole pig
・ Creole Queen
・ Creole Records
・ Creole Renaissance
Creole sauce
・ Creole wrasse
・ Creole, Louisiana
・ Creoles of color
・ Creolistics
・ Creolization
・ Creon
・ Creon (butterfly)
・ Creon (disambiguation)
・ Creon (king of Corinth)
・ Creon cleobis
・ Creones
・ Creonion
・ Creonpyge
・ Creonte


Dictionary Lists
翻訳と辞書 辞書検索 [ 開発暫定版 ]
スポンサード リンク

Creole sauce : ウィキペディア英語版
Creole sauce
Creole sauce, also referred to as "red gravy", creole tomato sauce, and sauce piquant in New Orleans, is a Creole cuisine, Bahamian cuisine and New Orleans cuisine sauce made by sauteeing vegetables in butter and olive oil. It is used in the American south and in the Bahamas. It is made with tomatoes, the Cajun holy trinity (celery, bell peppers, and onions), garlic, seasonings, and herbs.〔()〕〔(Creole sauce ) Southern food About.com〕 Stock (usually chicken) is also used and seasoned with cayenne, hot sauce, bay leaf, salt, black pepper, thyme, and parsley.〔http://neworleanscuisine.blogspot.com/2005/03/creole-sauce.html〕
==References==


抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)
ウィキペディアで「Creole sauce」の詳細全文を読む



スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース

Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.